Časopisni članki

Objava v reviji Varčujem z energijo

V reviji Varčujem z energijo je bil objavljen članek o uporabi propana R290 v toplotnih črpalkah Alpha InnoTec, ki je okolju prijazna toplotna črpalka.

več >>

Objava v reviji Moj dom

V reviji Moj dom ste si lahko prebrali o prednostih toplotne črpalke, ki deluje s pomočjo plina PROPAN R290.

več >>

Objava v mesečniku Kranjčanka

V Kranjčanki (september 2014) je bil napisan članek o naših toplotnih črpalkah.

več >>

Preddvorski glas – 2. del

V Preddvorskem glasu smo govorili o pomembnosti kompaktnih toplotnih črpalk, ki so ustrezne tudi za adaptacijo ogrevalnega sistema v starejših hišah.

več >>

Moja Gorenjska

V tem članku opisujemo izkušnjo družine Lampič iz Loke pri Tržiču. Investitor – Božidar Lampič – je s toplotno črpalko nadgradil obstoječ sistem ogrevanja s podporo solarnega sistema in peči…

več >>

Preddvorski glas – 1.del

V Preddvorskem glasu smo se razpisali o učinkovitosti, varčnosti in zanesljivosti toplotnih črpalk. Toplotno črpalko smo primerjali z ostalimi viri energije. Poglejte si, zakaj imajo toplotne črpalke veliko prednost.

več >>

Viharnik – marec 2013

Članek v marčevski številki Viharnika, ki opisuje adaptacijo ogrevanja pri ponosnem lastniku toplotne črpalke – Andreju Pogačniku iz Lavrice pri Ljubljani.

več >>

Moja Gorenjska

V tem članku smo se poglobili v samo delovanja toplotne črpalke in njene prednosti. Opisali smo montažo, ki je pri toplotnih črpalkah zrak-voda zelo hitra.

več >>
Facebook